20 Haziran 2011 Pazartesi

Youtube'dan Video veya Mp3 Kaydetmek

Hepimizin bildiği gibi Youtube ® devasa bir arşiv. Peki bu arşivden yasal anlamda sorun çıkartmayacak verileri nasıl bilgisayarımıza indirebiliriz. Bunun için pekçok yazılım olduğu gibi kullanışlı birkaç sitede mavcut. Ben bugün size bu sitelerden BİR tanesini tanıtacağım. Sitemizin adı: http://keepvid.com

KeepVid.Com

Bu siteden Youtube videolerını HD'de dahil olmak üzere video veya mp3 olarak indirmek mümkün. Bunun için sitenin ana sayfa üst kısmında bulunan satıra indirmek istediğiniz videonun linkini yapıştırıp "Download" butonuna basıyoruz.


Daha sonra size bir uyarı ekranı görüntülenecek. Java uygulamasının çalışmasına izin verip vermediğiniz sorulacak. "Run" butonuyla izin verebilir , dilerseniz de checkbox'u işaretleyerek bu uyarının birdaha görülmemesini sağlayabilirsiniz.


Bu izini de verdikten sonra belirli bir işlem sürecinin ardından indirme seçenekleri sunularak indirmek istediğiniz seçeneği seçmeniz beklenecek ve tıkladığınız anda kaydet mesajını göreceksiniz.


Yasal çervelere takılmayacak indirmeler yapmanız yararınıza olur. Bilişim suçları günümüzün aktif konularından malum.. :))

Kolay gelsin...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder